Подробна прогноза от albena.bg

Spa & Wellness

Spa & Wellness

- Да бъдеш здрав - това е удоволствие.
Тук в Албена, ние ви обещаваме да се погрижим еднакво добре както за вашата незабравима почивка,така и за ващето здраве. Приканваме ви да се откъснете от ежедневната реалност и да се предадете в ръцете на нашите специалисти, които могат да заличат както сянката на стреса, както и да се погрижат за евентуално възникнали проблеми с вашето моментно физическо състояние. Възвърнете си отново добрата форма и вивалитет.

Кaкво можем да ви предложим ние - екологично чист курорт, свеж въздух, кристално чиста морска минерална вода, лечебни билки, разнообразни натурални продукти и перфекто организиран мадицинско балнеологичен център, в който работят високо клалифицирани специалисти. Наш добър съюзник са природните фактори. Специфичен морски климат - чист въздух, богат на соли, озон, бром, калций и йод с оптимална влажност на въздуха 63- 65%. Минерална вода - хипотермална с температура 30 С, слабо минерализирана, хидрокарбонатна с магнезий и калий, окисни серни съединения - 2.2мг/л и свободен серо водород с рН 7.39.

Спа център МЕДИКА - АЛБЕНА в хотел Добруджа 3* е утвърдил името си благодарение на традиционните балнеолечебни методи, комбинирани със съвременните уелнес тенденции и професионални козметични терапии.

Спа Център РАЛИЦА СУПЕРИОР е изключителен бутиков спа център - перфектното място, където можете да възвърнете хармонията и баланса на вашето тяло и душа, да намерите пътя към доброто здраве, красота и виталност. В допълнение на релаксиращата и уютна атмосфера на спа центъра са създадени отлични условия и богато разнообразие от процедури и програми доказателство за един висококачествен спа-продукт.

Boutique Spa & Wellness Center - луксозен Спа център в хотел Фламинго със закрит басейн, сауна, парна баня, масажи и козметични кабини.