Подробна прогноза от albena.bg

Ресторанти

Ресторанти

Ресторантите в Албена се отличават един от друг със своята разнообразна атмосфера, начин на посрещане и обслужване на своите гости. Въпреки голямото разнообразие, се надяваме, че ще успеете да откриете най-добрия за вас избор още в първите дни след пристигането си. В КК Албена ще намерите 30 хотелски рeсторанта, 4 сладкарницi, 4 механи, 3 коктейл-бара на самата пясъчна ивица и много снек барове и бирарии с над 17 000 места, в които ще бъдете гостоприемно посрещнати и обслужени. Изключително добре обученият персонал че се грижи за вашите кулинарни претенции в рамките на целия ви престои при нас.

За ценителите на атракционните заведения и ресторантите ала-карт Албена предлага:

- Италиански ресторант "Ti Amo" - там ще се предлагат не само пици и спагети, но и типични ястия от италианската национална кухня.

- Луксозен ресторант за здравословно хранене "Зелена Ябълка" - главният готвач Милен Добрев, под ръководството на френски специалисти, ще приготвя ястия по всички правила на здравословното хранене. Изпитайте върху собственото си тяло ефекта от природосъобразния начин на живот!.

- Мексикански ресторант "Tex Mex House" в типичен южноамерикански стил, с live музика на мексиканската гупа "Мариачи". Главният готвач, мексиканец, ще предложи на своите гости най-вкусните и интересни национални ястия.

- Аржентински коктейл бар "Байландо" - в хотел "Фламинго гранд"- тук нашите гости ще се насладят не само на приятната музика и обстановка, но и могат да се включат в школа по латино танци.

- Почитателите на нощния живот могат да посетят нощен клуб"Фламинго гранд",един много стилен и уникален клуб.На разположение на гостите на комплекса е и дискотека "Горски цар".

Гостоприемство и добро обслужване Ви очакват и в многобройните разнообразни малки ресторантчета в курорта и на самата плажна ивица, където лесно ще успеете да намерите това , което отговаря на вашия вкус.