Подробна прогноза от albena.bg

Медика

Медика

Доброто здраве изисква постоянна грижа. Дори и тогава, когато целенасочено се стремим да се освободим от натрупаното напрежение и стрес, да си оиочинем по време на лятната ваканция, не сме 100 % застраховани от инциденти, които могат да нарушат физическият и психологическият ни комфорт.

Медицински център „Медика - Албена" работи с:

- екип от истински специалисти
- модерна апаратура
- специализиран транспорт
- комфортна обстановка

Медицинският център включва кабинет за неотложна помощ и специализирани кабинети. Осигурен е и реанимационен пункт на плажа, който поддържа постоянна мобилна връзка с Медицинският център. Кабинетът за неотложна медицинска помощ и манипулационната към него работят 24 часа. В клиничната лаборатория се извършват всички видове изследвания, включително и хормунални и тумурни маркери. Стаите за кратковременно медицинско наблюдение и лечение на пациентите са климатизирани, оборудвани с :

- кислородна инсталациямонитори позволяващи проследяването на жизнено
- важните параметри - пулс, кръвно налягане, температура и др.

На територията на поликлийниката могат да се ползват:

- рентген
- ехограф
- оптика
- аптека
- стоматологична амбулатория
- хемодиализен център
- клиника по миниинвазивна хирургия

В специализираните кабинети работят високо клалифицирани специалисти,от които можете да получите помощ по следните въпроси:

- хирургия
- педиатрия
- дерматология
- УНГ
- акушерство и гинекология
- офталмология

Хемодиализен център
Хемодиализният център в к.к. Албена е единственият в България,функциониращ активно на територията на туристически комплекс.Това дава възможност на хората с бъбречна недостатъчност да почиват активно на море, без да се откъсват от ежедневните си жизненоважни процедури.